Holdskydning

Tilmelding til holdskydning skal ske til Skjern jagtforening, spørg evt. på banen eller et bestyrelsesmedlem. Tilmeldingen til sæsonnen slutter omkring ultimo marts hvert år.
Der kan ske holdskydning til både sportingbanen og flugtskydningsbanen.
For begge hold skal der for hver skytte angives hvormange duer man skyder på en serie af 24 duer, dette gælder dog ikke skytter som har skudt holdskydning i sidste sæson.
Vi skyder holdskydning om torsdagen fra april til juni.

Til flugtskydningsbanen skal der være 4 skytter og gerne en reserve. Heraf skal der vælges en holdleder som er kontaktperson hvis der skal flyttes skydetider iforhold til den tid der er bestemt i programmet.
Prisen for holdskydning til flugtskydningsbanen er for
Serie 1 og 2 skyder til 40 duer, 40 kr. x 10 skydninger = 400 kr.
Serie 3 og 4 skyder til 24 duer, 24 kr. x 10 skydninger = 240 kr.
Selvfølgelig afhængig af hvormange udehold man skal skyde imod.

Til sportingbanen skal der vælges 3 skytter med en holdleder som også er kontaktperson hvis der skal ændres i skydetiderne. Prisen for holdskydning er 35 kr. x 4 x antal gange der kommer besøg på banen.

Krav til at alt holdskydning er at man er medlem af Skjern Jagtforening.

For yderligere information kontakt Søren Pedersen på 2247 9093 eller de personer der sidder i klubhuset.
Nærmere information om holdskydning kan findes på www.rahs.dk