Holdskydning

Tilmelding til holdskydning skal ske til Skjern jagtforening, spørg evt. på banen eller et bestyrelsesmedlem. Tilmeldingen til sæsonnen slutter omkring ultimo marts hvert år.
Der er kun holdskydning til flugtskydningsbanen.
De tilmeldte skytter skal angive hvormange duer man i gennemsnit skyder på en serie af 24 duer, dette gælder dog ikke skytter som har skudt holdskydning i sidste sæson.
Vi skyder holdskydning om torsdagen fra april til juni.
Se datoer for skydning på hjemmebane under åbningstider.

Der være 4 skytter på et hold. Heraf skal der vælges en holdleder som er kontaktperson hvis der skal flyttes skydetider iforhold til den tid der er bestemt i programmet.
Prisen for holdskydning til flugtskydningsbanen er 400 kr. da man altid skyder til 40 duer.
Selvfølgelig afhængig af hvormange udehold man skal skyde imod.

Det er et krav at man er medlem af Skjern Jagtforening.

For yderligere information kontakt Søren Pedersen på 2247 9093 eller de personer der sidder i klubhuset.
Nærmere information om holdskydning kan findes på www.rahs.dk