Februar 2020

Ræveregulerings jagten den 9. februar, er flyttet til lørdag den 29. februar. Vi mødes på skydebanen kl 9

Tilmelding til Ove Pedersen tlf. 2047 0359 eller Kurt Madsen tlf. 3084 5668

Så starter flugtskydningssæsonen - første dag er lørdag den 15. februar, fra kl. 12 - 15. Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider

Lørdag den 22. februar afholdes der fastelavnsskydning fra kl. 12 - 15 på flugtskydningsbanen. Det koster 50 kr. at deltage og vinderen, som er den der skyder den sidste pind ned, vinder hele puljen fratrukket omkostninger.

Marts 2020

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider

Generalforsamling 2. Marts 2020 kl 18, på Skyggehusvej, dagsorden er følgende:

2. Aflæggelse af foreningens virke i 2019

3. Aflæggelse af beretning fra udvalgene

4. Fremlæggelse af årsregnskabet til godkendelse

5. Indkomne forslag

6. Fastsættelse/orientering om kontingent

7. Amerikask lotteri med gevinster

8. Rågejagt

9. Valg af formand

• Hans Jørn Dahl afgår efter tur, modtager ikke genvalg

10. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

• Lars Kristensen afgår efter tur, modtager genvalg
  • Brian Kjærsgaard afgår efter tur, modtager genvalg

11. Evt.

På vegne af bestyrelsen Hans Jørn Dahl

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider

Der er skydning på compak sportingbanen tirsdag den 7. april til John Jespersen pokalen. Skydningen koster (35 kr. + 25 kr.)  60 kr. Der bliver sammenlagt 5 skydninger med afslutning lørdag den 29. august, hvor pokalen uddeles til bedste gennemsnit på 3 af skydningerne.

Maj 2020

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider

Der er skydning på compak sportingbanen den 5. maj til John Jespersen pokalen. Skydningen koster (35 kr. + 25 kr.)  60 kr. Der bliver sammenlagt 5 skydninger med afslutning lørdag den 29. august, hvor pokalen uddeles til bedste gennemsnit på 3 af skydningerne.

Som tidligere år skal vi have noget bukkepral den 16. maj klokken 10.00 i huset på Skyggehusvej. Der vil være mulighed for at købe drikkevare. Der vil være en flaske vin til den pæneste buk.

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider

Der er skydning på compak sportingbanen den 9. juni til John Jespersen pokalen. Skydningen koster (35 kr. + 25 kr.)  60 kr. Der bliver sammenlagt 5 skydninger med afslutning lørdag den 29. august, hvor pokalen uddeles til bedste gennemsnit på 3 af skydningerne.

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider.

Der er skydning på compak sportingbanen den 28. juli til John Jespersen pokalen. Skydningen koster (35 kr. + 25 kr.)  60 kr. Der bliver sammenlagt 5 skydninger med afslutning lørdag den 31. august, hvor pokalen uddeles til bedste gennemsnit på 3 af skydningerne.

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider.

Afslutningsskydning for denne sæson, afholdes lørdag den 29. august fra 10:00 til 16:00.

Der afholdes ligeledes sidste skydning til John Jespersen pokalen på compak sportingbanen lørdag den 29. august. Skydningen koster (35 kr. + 25 kr.)  60 kr. For at deltage i præmien/pokalen, skal man have deltaget i sommerens skydninger om pokalen!

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider.

Vi holder prøve til haglprøven lørdag den 12. september. Der er instruktører med alle rundt på banen som hjælper med et træningskort eller afholder en "rigtig" prøve.

Der er haglprøve på flugtskydningsbanen søndag den 13. september. Husk tilmelding skal ske på Naturstyrelsens hjemmeside.

December 2020