Februar 2019

Der afholdes en reguleringsjagt på ræve søndag den 10. februar. Vi mødes til rundstykker på flugtskydningsbanen kl. 8.30 og starter jagten kl. 9.15. Efter jagten er der pølser på banen kl. ca. 13.30. Der er en præmie på 200 kr. for hver skudt ræv.

Så starter flugtskydningssæsonen - første dag er lørdag den 16. februar, fra kl. 12 - 15. Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider

Lørdag den 23. februar afholdes der fastelavnsskydning fra kl. 12 - 15 på flugtskydningsbanen. Det koster 50 kr. at deltage og vinderen, som er den der skyder den sidste pind ned, vinder hele puljen fratrukket omkostninger.

Marts 2019

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider

Generalforsamling 7. Marts 2019 kl 19, på Skyggehusvej, dagsorden er følgende:

2. Aflæggelse af foreningens virke i 2018

3. Aflæggelse af beretning fra udvalgene

4. Fremlæggelse af årsregnskabet til godkendelse

5. Indkomne forslag

6. Fastsættelse/orientering om kontingent

7. Amerikask lotteri med gevinster

8. Rågejagt

9. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

10. Evt.

På vegne af bestyrelsen Hans Jørn Dahl

Salg af Skjern Å kort sker 11. Marts kl 19, på Skyggehusvej 3, 6900 Skjern. Kortet koster 1.800 kr. som skal betales kontant på dagen.

Bymats mod Ølgod tirsdag den 26. marts i Skjern. Mød talstærkt frem.

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider

Bymats mod Ølgod torsdag den 4. april i Ølgod, klokken 18.00.  Mød talstærkt frem.

Der er skydning på compak sportingbanen tirsdag den 2. april til John Jespersen pokalen. Skydningen koster (35 kr. + 25 kr.)  60 kr. Der bliver sammenlagt 5 skydninger med afslutning lørdag den 31. august, hvor pokalen uddeles til bedste gennemsnit på 3 af skydningerne.

Maj 2019

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider

Der er skydning på compak sportingbanen den 7. maj til John Jespersen pokalen. Skydningen koster (35 kr. + 25 kr.)  60 kr. Der bliver sammenlagt 5 skydninger med afslutning lørdag den 31. august, hvor pokalen uddeles til bedste gennemsnit på 3 af skydningerne.

Som tidligere år skal vi have noget bukkepral den 16. maj klokken 10.00 i huset på Skyggehusvej. Der vil være mulighed for at købe drikkevare. Der vil være en flaske vin til den pæneste buk.

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider

Der er skydning på compak sportingbanen den 11. juni til John Jespersen pokalen. Skydningen koster (35 kr. + 25 kr.)  60 kr. Der bliver sammenlagt 5 skydninger med afslutning lørdag den 31. august, hvor pokalen uddeles til bedste gennemsnit på 3 af skydningerne.

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider.

Der er skydning på compak sportingbanen den 30. juli til John Jespersen pokalen. Skydningen koster (35 kr. + 25 kr.)  60 kr. Der bliver sammenlagt 5 skydninger med afslutning lørdag den 31. august, hvor pokalen uddeles til bedste gennemsnit på 3 af skydningerne.

Vi holder prøve til haglprøven lørdag den 20. juli. Der er instruktører med alle rundt på banen som hjælper med et træningskort eller afholder en "rigtig" prøve.

Der er haglskyde prøve den 21. juli på banen. Der kan tilmeldes til prøven på naturstyrelsens hjemmeside.

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider.

Afslutningsskydning for denne sæson, afholdes lørdag den 31. august fra 10:00 til 16:00.

Der afholdes ligeledes sidste skydning til John Jespersen pokalen på compak sportingbanen lørdag den 31. august. Skydningen koster (35 kr. + 25 kr.)  60 kr. For at deltage i præmien/pokalen, skal man have deltaget i sommerens skydninger om pokalen!

Se træningstider på flugtskydningsbanen under åbningstider.

Vi holder prøve til haglprøven lørdag den 14. september. Der er instruktører med alle rundt på banen som hjælper med et træningskort eller afholder en "rigtig" prøve.

Der er haglprøve på flugtskydningsbanen søndag den 15. september. Husk tilmelding skal ske på Naturstyrelsens hjemmeside.

Oktober 2019

Der afholdes jagt i Birkplantage den (dato kommer senere) fra kl. 9:30. Jagten koster 100,- og der skal betales for nedlagte vildt.

November 2019

Der afholdes jagt i Birkplantage samt skydebanen den (dato kommer senere) fra kl. 9:30, for medlemmer af Skjern Jagtforening. Jagten er gratis og der skal betales for nedlagte vildt.

December 2019

Der afholdes jagt i Birkplantage samt skydebanen den (dato kommer senere) december fra kl. 9:30, for medlemmer af Skjern Jagtforening. Jagten er gratis og der skal betales for nedlagte vildt.

Der er juleskydning den 28. december. Vi starter klokken 10.00 og slutter salg af kort klokken 14.00.

Der vil være en åben og en lukket skydning i Mesterrække og A-række samt lukkeskydning for juniorer. Der skal skydes til 2 kort af 24 duer til 50 kr./stk. 50% udbetaling af indskud.

Der er en åben skydning i sporting til 70 kr./kort med 50% udbetaling af indskud.

Det er også muligt at skyde en almindelig træningskort.

Januar 2020

Der afholdes jagt i Birkplantage den 12. januar fra kl. 9:30. Jagten koster 100,- og der skal betales for nedlagte vildt.